søndag 23. september 2012

Søndagstur

I dag har vi vært å gått tur rundt Store Stokkavann, en tur på 8,2 km. Det var familiedag med aktiviteter i dag. Så jevnt fordelt rundt vannet var det 10 poster med ulike aktiviteter. Vi startet ca kl 11 på første post, som var å kaste livlinje. Du hadde 5 forsøk på deg til å klare oppgaven. Vi ruslet videre til neste post, og på veien traff vi både ender og svaner.


 Lille apekatten skulle vel helst ha vært uti vannet sammen med svanene han. 
Gutta på tur ! 
 Det var helt fantastisk vær i dag. Perfekt til å gå på tur i! 
 Tobias fant litt av hvert på stien, så måtte så klart dokumentere det. 

Ut på tur, aldri sur :) 

 Viktig å studere alt som befinner seg i gresset og langs veien. 
 Høydepuntet på turen for Tobias var helt klart da vi gikk forbi hestene. Han elsker dyr, og var helt i hundre da vi oppdaga disse to hestene som gikk å beitet på et marke. 

 Halloooooo hesten. 



De neste 9 postene var det litt forskjellige oppgaver på. Som f.eks pannekakevending. Dvs, kaste pannekaken opp i luften, og få den til å snu i luften.  Meg og Tobias klarte det på første forsøk. Så nå har vi et flott diplom som autoriserte pannekakevendere :) Andre poster var å kjenne hva som var oppi noen poser, løse oppgaver om stein, lage mat på stormkjøkken ( den sto vi over, da det tok litt tid, og Tobias begynte å bli lei ). 

Vi hadde en kjempefin tur, og det var deilig å være ute å bevege seg i det nydelige været.Vi startet ca kl 11, og var i mål kl 14.  Men til neste gang så tror jeg at vi skal ta med en liten trille til Tobias, slik at han kan hvile beina sine i den litt. Gikk hardt ut over skuldrene til Frode i dag hehe. 

Etter at vi var ferdige å gå tur dro vi ut til svigers på Hundvåg. De har vært på ferie nå i to uker, så var koselig å se dem igjen. Renate og familien var også på besøk. Vi spiste middag der, og etter middagen gikk vi damene og de største ungene til en barnehage som ligger rett i nærheten for å leke på lekeplassen. 


Tobias og Emilie storkoste seg på lekeplassen ! 



Weeeeee!

Kom å kjøp, epler og løk, før butikken stenger. Husk å ta med penger ! 

En suppe, takk ! 
 Butikklek var gøy. Først var Tobias kjøpmann og Emilie kunde, også bytta de på det. Morsomt å observere når de leker slik. Som her da Tobias fikk suppe, med SUKKER på :) 

 Viktig å betale for seg. Tante Renate hadde et par småmynter som de fikk leke med. 
I farta. 
Dissing er også kjekt. Og da helst med størst mulig fart. 

Vi har hatt en flott dag, og en helt fantastisk fin helg. Nå har vi sunket godt ned i sofaen begge to. Med Alt for Norge på tvskjermen ! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar