DETTE TRENGER DU :
- 2 stk epler
- 75 gr sukker
- 150 gr hvetemel
- 50 gr lettkokte havregryn
- 1 ts vaniljesukker
- 120 gr smør - kaldt
- Vaniljesaus og kanel til servering
FREMGANGSMÅTE :
Sett stekeovnen på 190 gr. Skrell eplene og fjern kjenrehuset. Skjær eplene i tynne båter. Fordel eplebåtene utover i en ildfast form. Ha alt det tørre i en bolle og skjær smøret i terninger. Smuldre deigen sammen til den blir kornete. Spre smuldermassen over eplene, og sett formen inn i stekeovnen. Stekes til overflaten blir gylden og litt sprø, og eplene møre ( ca 35 min ).
Slik ser det ut når du setter det inn i ovnen. |
Slik skal det se ut når du tar det ut fra ovnen. |
Serveres med kanel og vaniljesaus. Bon appetit ! |
Det er også godt å ha bjørnebær og mandelflak oppi, men det hadde jeg ikke i dag, så da ble det uten. Begge deler er like godt :)
Også må jeg bare vise dere starten på mitt nye prosjekt
564 masker måtte legges opp, PUH ! Blir spennendes å se hva dette blir til. Jeg strikker faktisk til oppskrift for første gang.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar