fredag 21. september 2012

Fredagskos

I dag har Tobias hatt fri fra barnehagen, og vi har vært i byen å kosa oss. Hadde lova Tobias en stund at når han hadde vært flink å tisse på do, så skulle vi gå i svømmehallen. Han er enda ikke tørr, men han har lenge vært flink å tisse morgen og kveld. Da vi først begynte fikk han helt panikk når vi nærmet oss doen, så har gjort store fremskritt, så da syns vi han fortjente en liten premie og oppmuntring. Frode har fri fra jobb i dag, så da syntes vi det passa bra med en tur til byen og svømmehallen. Frode og Tobias kosa seg i bassenget, mens meg og Martine trilla litt rundt i byen og kikka i butikkene i mens.





Det var nydelig vær i Stavanger i dag, etter mange dager med regn. Så det var deilig. Men vi kjente at det begynner å bli høst nå, for det var ganske kaldt ute. 

Da Frode og Tobias var ferdig å bade gikk vi til Egon for å spise lunsj. Det var lite folk, og det var egentlig bare deilig! Koselig lunsj for hele familien :) 



Etter lunsjen gikk vi alle sammen litt rundt å kikket. Tobias hadde lenge ønsket seg en film han hadde sett reklame for på tv. Nemlig denne : 

Lorax skogens vokter. 

Han var helt i hundre da vi gikk inn på Platekompaniet for å kjøpe den høyt ønskede filmen! 


Tobias triller Martine. 

Nydelig i Stavanger sentrum i dag. 
Frode og Tobias



Vi måtte også en tur innom Dropsen.

Godteributikken i byen. Det er jo tross alt helg ! 

















Tilslutt stoppet vi en liten stund i Geoparken, så Tobias fikk lekt litt







Dagens innkjøp : 
Stoff og tilbehør fra Panduro. 

Kjøpte blomster til meg selv :) 

Har hatt en utrolig fin dag sammen med familien i finværet. God helg alle sammen :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar