lørdag 22. september 2012

Åpen dag på brannstasjonen

Ja i dag har vi, som sikkert mange andre her i landet, vært på åpen dag på brannstasjonen i Stavanger, sammen med tante Renate, onkel Kurt, Emilie og Frida. Det var utrolig masse folk, så det ble en del kø. Så det første vi gjorde var nettopp det, stilte oss i kø for å kjøre opp i heisekranen. Etter ca 45 min, og en smule utålmodige unger, var det endelig Tobias og Emilie sin tur. Frode var den heldige som fikk være med dem opp. 





 Tobias er litt mer dristig enn mammen liker, så her kan du si jeg fikk litt hjerte i halsen, men han hadde heldigvis ingen mulighet for å dette ut ! Blir vel ekstremsporter han gutten der. Helt gal! hehe
  Begge to syntes det var utrolig kjekt i heisekranen. " Dette var gøy" var det første de sa da de kom ned igjen ! 
 Enda mer stas var det nesten da Tobias fikk sitte inni brannbilen. Da var han helt i hundre. 



Etter enda litt mer køing var det prøving av brannslangene som sto for tur. Tobias hadde hele roen og slo av og på vannet uten problemer. 



  Fikk masse skrøyt og high five av brannmannen !
Se mamma, brannbil !

  Fornøyd gutt. 
 Var viktig å ha selen på!
 Tut, tut. Det var artig å styre brannbilen.

Og da blir man såååå glad :) 

Etter turen på brannstasjonen var det en tur hjemom for å jobbe litt i kjelleren. Vi driver nemlig å pusser den opp, eller det vil si, min snille mor pusser opp og vi hjelper til så godt vi kan. Kommer et innlegg om dette etterhvert som det blir ferdig. 

Til middag i dag var vi så heldige å bli invitert på nydelig hjemmelaga pizza hos Renate og Kurt Inge. Frodes søster og hennes mann. De bor kun 3 min gange fra oss, så det er helt supert. 

På vei hjem fra koselig middagsbesøk
 Tobias fikk ny sykkel til bursdagen sin i sommer, og er blitt skikkelig flink til å sykle. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar